Stagiaires

RIS is gecertificeerd als stagebedrijf. Stagiaires van MBO, HBO en WO zijn van harte welkom!

Komend jaar kan er vanaf september weer stage worden gelopen.

Bij de HSR zal een gastles worden gegeven bij de kick of van de minor. Studenten kunnen vooraf deze website bekijken en de brochures van afgelopen jaren. Hier staat veel informatie in, en ook interviews met leden. Ook de uren waarop wordt gesport zijn te zien onder “sportaanbod”.

Studenten van andere opleidingen kunnen een mail sturen of via SBB en Stagemarkt.nl | Stages bij erkende leerbedrijven een keuze maken en dan gaan we de mogelijkheden bekijken.

Ook afgelopen jaar waren er weer veel stagiaires die een (groot) aantal uren stage hebben gelopen bij de RIS. Binnen het zwemmen, fitness, wheelchairrugby en de Sport en Spel groep hebben zij kennis opgedaan over het sporten met een beperking of ziekte, de aanpassingen die je daarvoor moet maken in je aanbod. Maar ook het plezier leren kennen van samen sporten, maatjes worden en grenzen verleggen.

Ook dit jaar verwachten we weer veel studenten. Voor iedere student zoeken we een goede stageplaats waar veel geleerd kan worden, zowel didactisch, als m.b.t. samenwerken, maar ook de lessen aanpassen aan de sporters.

Naast de stage is er ook onderzoek gedaan naar diverse onderwerpen, zoals hoe zichtbaar is de RIS, is het aanbod nog doeltreffend, wat kan er beter, waar is behoefte aan enz.

Voor het bestuur een mooie gelegenheid hier eens goed naar te kijken en te ontdekken hoe de vereniging nog beter te maken, stappen te maken naar een sportieve toekomst en meer mensen met een chronische ziekte of beperking te enthousiasmeren te gaan sporten.

Dank dus aan de tientallen studenten die kort of lang binnen onze vereniging actief zijn geweest!!