Fitness 1 maandagavond

Tijdens de fitnesslessen op de maandagavond ligt de focus op het opbouwen van conditie, het soepel houden van de ledematen en het versterken van de spieren. Hierdoor verbeter je ook de bloedcirculatie.

Een belangrijke groep binnen de RIS. Naast sporten en aan je gezondheid werken is sociaal contact erg belangrijk. De trainers zorgen voor de persoonlijke aandacht en geven aanwijzingen zodat een ieder op zijn of haar manier het beste uit zichzelf kan halen.

Er kan bij de RIS fitness op verschillende manieren bewogen worden: een groepsles met stoelgym gebruikmakend van dumbles of ballen, maar ook inidvidueel trainen met beweeg- of loopoefeningen en door gebruik te maken van de diverse fitnessapparaten.

Naast de groepslessen wordt er ook persoonlijke begeleiding aangeboden. En natuurlijk zijn
de onderlinge contacten heel belangrijk. Voor en tijdens de lessen is er altijd tijd voor een praatje of bespreking
wat je graag zou willen doen of verbeteren.

Fitness 1 wordt gegeven in de fitnessruimte locatie Rijndam, Westersingel 300.
Hier staan verschillende (aangepaste) fitnessapparaten voor alle doelgroepen. Zo hebben wij de beschikking over o.a. een loopbrug, elektrische fiets, loopband, hometrainers, roeiapparaten en vele andere fitnessapparaten. Ook klein materiaal, zoals dumbless, is aanwezig om de kleine oefeningen te kunnen doen.

Voor algemene informatie terecht op de pagina’s Fitness en Sporttijden & Locaties.