Contact

Algemeen contactformulier
Heb jij vragen voor, of over, de RIS en/of de aangeboden activiteiten? Stel deze via onderstaand formulier. Velden voorzien van een asterisk (*) zijn verplicht.
Vrijwilligersformulier
De uitvoering van de RIS wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. Er is altijd wel ruimte om dit hechte team te versterken. Lijkt jou het leuk om mensen met een beperking of chronische ziekte te begeleiden bij hun sportactiviteiten? Wil jij een mooie bijdrage leveren om samen met onze sporters aan hun fitheid te werken? Ben jij de trainer die onze sporters kan helpen hun individuele doelen te bereiken? Dan horen wij graag van jou! Velden voorzien van een asterisk (*) zijn verplicht.
Je moet minimaal één activiteit te selecteren.
PR-formulier
Heb jij nieuwtjes voor op de website of feedback over de website? Of zijn er overige PR-zaken waar je de RIS voor wilt benaderen? Dit kan via onderstaand formulier. Velden voorzien van een asterisk (*) zijn verplicht.
Aanmeldformulier
Wil jij ons sportaanbod uitproberen? Iedereen is van harte welkom om bij de RIS gebruik te maken van twee vrijblijvende proeflessen. Zo kun je rustig bekijken of de RIS bij jouw wensen aansluit. Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij z.s.m. contact met je opnemen voor een nadere kennismaking en het inplannen van de proeflessen. Pas na de proeflessen kun je er daadwerkelijk voor kiezen om lid te worden van de RIS. Velden voorzien van een asterisk (*) zijn verplicht.
Bijvoorbeeld vanwege een beperking of chronische ziekte?
U dient minimaal één activiteit te selecteren.
Uitschrijfformulier
Via onderstaand formulier kun je aangeven niet langer lid te willen zijn van onze vereniging. Let er op dat een verzoek tot uitschrijving voor 1 november binnen dient te zijn voor het volgend kalenderjaar. Velden voorzien van een asterisk (*) zijn verplicht.
Je moet minimaal één activiteit te selecteren.