Aanmelden

Bedankt voor je interesse in de RIS!                                                       

Sporten doet iets met je!

Bewegen geeft energie, je spieren en pezen worden versterkt, de bloedsomloop gestimuleerd. Je gaat op zoek naar een juiste balans van inspanning en ontspanning. Mensen ontmoeten waar je samen plezier mee hebt, je gaat drempels over en overwint je angst. Het geeft je vertrouwen dat ook jij kunt bewegen en meedoen. Sporten is ook een sociaal gebeuren. Je komt uit je eigen leefwereld, ontmoet anderen en hebt andere gesprekken. Bewegen kan ook een gunstige invloed hebben op medicijngebruik. Kortom voor iedereen is het goed te bewegen en samen van het leven te genieten!

Van 1965 zet de RIS zich in voor iedereen die niet of met moeite bij een reguliere vereniging kan sporten. De leden wonen in Rotterdam en verre omgeving. De vereniging onderscheidt zich doordat de lessen worden gegeven door fysiotherapeuten, bewegingsagogen en ervaren trainers. De sporten die de RIS aanbiedt zijn op vier locaties in Rotterdam te beoefenen: Therapeutisch zwemmen, Fitness, Wheelchairrugby en Yoga (allen op de Westersingel 300), Fitness aan de Prinsenlaan 80 en Sport en Spel Groep, (in twee sporthallen t.w. de Wielewaal Brammertstraat 1 en de Wilgenring Melanchtonweg 70).

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een gezonde, veilige en betaalbare manier moet kunnen genieten van sport- en beweegactiviteiten. Om iedereen de kans te geven om het aanbod en de sfeer eerst eens te proeven, bieden wij twee gratis proeflessen aan. Mocht je daarna door willen? Dan kan je volwaardig lid worden. Tot het zover is, nodigen we je echter eerst uit om vrijblijvend te proeven.

Door onderstaand formulier in te vullen geef je aan interesse te hebben voor een nadere kennismaking met de RIS en het sportaanbod. Na ontvangst van je gegevens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor het nader in kaart brengen van je wensen en het maken van een afspraak voor de eerste proefles.

Bijvoorbeeld vanwege een beperking of chronische ziekte?
U dient minimaal één activiteit te selecteren.