Aanmelden

Bedankt voor je interesse in de RIS!                                                       

Sporten doet iets met je!

Bewegen geeft energie, je spieren en pezen worden versterkt, de bloedsomloop gestimuleerd. Je gaat op zoek naar een juiste balans van inspanning en ontspanning. Mensen ontmoeten waar je samen plezier mee hebt, je gaat drempels over en overwint je angst. Het geeft je vertrouwen dat ook jij kunt bewegen en meedoen. Sporten is ook een sociaal gebeuren. Je komt uit je eigen leefwereld, ontmoet anderen en hebt andere gesprekken. Bewegen kan ook een gunstige invloed hebben op medicijngebruik. Kortom voor iedereen is het goed te bewegen en samen van het leven te genieten!

Van 1965 zet de RIS zich in voor iedereen die niet of met moeite bij een reguliere vereniging kan sporten. De leden wonen in Rotterdam en verre omgeving. De vereniging onderscheidt zich doordat de lessen worden gegeven door fysiotherapeuten, bewegingsagogen en ervaren (personal) trainers. De sporten die de RIS wekelijks aanbiedt zijn op twee locaties in Rotterdam te beoefenen: Therapeutisch zwemmen, Fitness en niet wekelijks Wheelchairrugby (allen op de Westersingel 300),  Sport en Spel Groep, (in sporthal de Wielewaal Brammertstraat 1)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een gezonde, veilige en betaalbare manier moet kunnen genieten van sport- en beweegactiviteiten. Om iedereen de kans te geven om het aanbod en de sfeer eerst eens te proeven, bieden wij twee gratis proeflessen aan. Mocht je daarna door willen? Dan kan je volwaardig lid worden. Tot het zover is, nodigen we je eerst uit om vrijblijvend te proeven en ondervinden.

Door onderstaand formulier in te vullen geef je aan interesse te hebben voor een nadere kennismaking met de RIS en het sportaanbod. Na ontvangst van je gegevens zullen wij zo spoedig mogelijk via Email contact met je opnemen voor het nader in kaart brengen van je wensen en het maken van een afspraak voor de eerste proefles.

De proeflessen worden meestal op een vaste avond gegeven. Na de proeflessen wordt besproken of je lid kunt en wilt worden. Als je lid kunt worden wordt gezocht naar een juiste groep waar je het beste kunt sporten.

Bijvoorbeeld vanwege een beperking of chronische ziekte?
U dient minimaal één activiteit te selecteren.