Sport & Spel

Op de maandagmiddag is er een Sport en Spel groep tussen 15.30 en 17.00 uur.

Locatie Wielewaal, Brammerstraat 1 Rotterdam

Een prima vervolg op de lessen bij Capri en voor iedereen die in een zaal wil bewegen! Ook bij de RIS Sport en Spel Groep wordt er altijd gestart met een opwarming d.m.v. loop- of zitoefeningen gevolgd door een balspel bijv. volleybal of badminton, een spel met ballen en pionnen. Afsluitend is er een cooling-down door rustig uitlopen of fietsen op de hometrainer.
De RIS biedt aan mensen met een hartprobleem en/of chronische ziekte op twee locaties een aangepast aanbod in een sportzaal. Onze sporters kunnen ook kampen met een hardnekkige blessure of een ernstige en langdurige vermoeidheid, een ernstig conditieverlies door bijvoorbeeld een operatie of fysieke problematiek door bijvoorbeeld Obesitas. Dat betekent dat de oefenstof zo aangeboden wordt dat iedereen zijn eigen sport / oefeningen en tempo kan bepalen.
De gezellige Sport en Spel Groepen van de RIS worden geleid door professionele trainers, die ieder jaar verplicht een reanimatie- en A.E.D.-cursus volgen. Daarnaast is er EHBO kennis aanwezig.

Denk je nu: is dat wel wat voor mij? Dan ben je van harte welkom binnen één van onze groepen.
De ervaring leert dat mensen soms een zetje nodig hebben om te sporten, zeker na een hartprobleem. Daarom biedt de Sport en Spel Groep van de RIS de mogelijkheid om twee proeflessen mee te doen, om zelf eens te ervaren wat het is.

Contributie per jaar € 150.

Voel je vrij eens binnen te stappen !!