Wanneer kunnen we weer voorzichtig starten na corona?

Dat is voor ons allen een grote vraag.

We proberen na de zomervakantie 2021 weer een volledig aanbod aan te bieden. Als de zekerheid er is, melden we dat natuurlijk gelijk!

Omdat het nog altijd een onzekere tijd is vragen wij onze leden om ieder voor zich, maar ook voor elkaar, verantwoordelijk met de huidige situatie om te gaan en de geldende instructies en maatregelen binnen de locaties/groepen te respecteren en op te volgen.

Veel van onze leden vallen binnen de risicogroep, houd dus zo veel mogelijk rekening met elkaar. Houd je in het algemeen aan de richtlijnen van het RIVM. Voor de specifieke situatie binnen jouw groep kun je het beste contact opnemen met de betreffende groepsleider.

Hieronder een kort overzichtje van de startdata van de verschillende locaties/groepen:
Wielewaal
Sport & Spel – maandagen vanaf ..
Wilgering
Sport & Spel – dinsdagen vanaf   ..
Prinsenlaan
Fitness – zaterdagen vanaf  ..

Westersingel, nog niet gestart met sporten.
Fitness – maandagen vanaf  
Fitness – woensdagen vanaf 
Zwemmen – maandagen vanaf 
Zwemmen – woensdagen vanaf 
Zwemmen – woensdagen vanaf 
Yoga – is gestopt

Wheelchairrugby – vanaf maandag 

Groepsleiders sturen voor aanvang van de activiteiten nog de definitieve data en eventuele aanvullende informatie naar hun leden. Houd de mailbox of de WhatsApp dus in de gaten!

Dan willen wij iedereen langs deze weg nogmaals bedanken voor al het geduld, begrip en de saamhorigheid die een ieder in deze lastige periode heeft kunnen opbrengen. Samen gaan wij er het beste van maken en gelukkig kunnen we weer lekker zachtjes aan aan de slag. Want ook bewegen draagt bij aan een gezonde weerstand!