Wanneer kunnen we weer voorzichtig starten na corona? Een overzicht!

We waren weer voorzichtig met kleine groepjes vaste leden gestart met sport, helaas sloeg het virus met de bijbehorende maatregelen ook deze winter weer toe. Hierdoor moesten we helaas onze activiteiten weer voor een tijdje staken. Vanaf 1 februari 2022 gaan wij echter weer van start! Hieronder vindt je een actueel overzicht van de groepen met de huidige status per groep.

Zodra groepen weer kunnen opstarten blijven de basismaatregelen gelden, houdt hier dus samen rekening mee. Wij houden zo mogelijk anderhalve meter afstand met sporten en desinfecteren handen en materiaal waar nodig. We vragen leden thuis te blijven, gevaccineerd of niet, bij klachten en (mogelijke) besmettingen in de directe omgeving.

Wielewaal
Sport & Spel – start vanaf 1 februari 2022
Wilgering
Sport & Spel – start vanaf 1 februari 2022

Prinsenlaan
Fitness – op deze locatie sporten we niet meer, er wordt naarstig gezocht naar een nieuwe locatie.

Westersingel
Fitness – start vanaf 1 februari 2022
Fitness – start vanaf 1 februari 2022
Zwemmen – start vanaf 1 februari 2022
Zwemmen – start vanaf 1 februari 2022
Zwemmen – start vanaf 1 februari 2022
Wheelchairrugby – start vanaf 1 februari 2022

Yoga – deze groep is komen te vervallen.

Dan willen wij iedereen langs deze weg nogmaals bedanken voor al het geduld, begrip en de saamhorigheid die een ieder in deze lastige periode heeft kunnen opbrengen. Samen gaan wij er het beste van maken en gelukkig kunnen we weer lekker aan de slag. Want ook bewegen draagt bij aan een gezonde weerstand!