Aqua bootcamp in zwembad IJsselmonde

Zwembad IJsselmonde

Aqua bootcamp in zwembad IJsselmonde

Voor iedereen die fitter en sterker wil worden is Aqua Bootcamp de juiste oplossing!!

Iedere maandagavond vanaf 19.30 uur krijg jij de mogelijkheid je grenzen te verleggen en persoonlijke doelen na te streven. Na een warming up wordt er een intensieve full body workout gegeven in iets warmer water dan gewoon in zwembad IJsselmonde Dwarsdijk 80 Rotterdam. Onze gekwalificeerde (personal) trainers houden rekening met jouw niveau en mogelijkheden, zodat iedereen mee kan doen. Ben je bijvoorbeeld bekend met diabetes, licht hersenletsel, beginnende spierdystrofie, whiplash of ben je constant vermoeid of eigenlijk iets te zwaar of heb je een kleine beperking of ben je aan het revalideren? Kom dan twee weken gratis meedoen op de maandagavond bij Aqua Bootcamp van de RIS!! Heb je sowieso interesse in deze sport of sportgroep? Laat van je horen!!

De RIS is een vereniging van aangepast sporten die op meerdere plaatsen in Rotterdam aangepast sporten aanbiedt. Aqua bootcamp is een nieuw onderdeel, laagdrempelig en geweldig om te doen. Door de opwaartse druk van het water ben je lichter, heb je minder last van pijn en kan er beter worden bewogen.

Aqua bootcamp wordt gegeven in kleine groepjes met persoonlijke aandacht in zwembad IJsselmonde. De gekleurde lampen werken rustgevend. De muziek zorgt voor een prettige sfeer. Als er hulpmiddelen nodig zijn, zijn deze aanwezig.

Alle redenen om mee te komen doen!!

Neem voor meer informatie contact met ons op. Bellen kan ook via: 06 – 45 46 41 61